Aina on vaikea nähdä rakkaansa kärsivää riippuvuudesta. On helppoa tuntea avuttomuutta, koska voi olla vaikea tietää, mitä tehdä henkilön auttamiseksi antamatta hänelle mahdollisuutta. On kuitenkin joitain toimenpiteitä, jotka joku voi tehdä, kun haluaa auttaa rakkaansa, joka kärsii päihteiden väärinkäytöstä tai riippuvuudesta. Lue seuraava oppiaksesi kuinka voit auttaa rakkaasi.

Lisätietoja tavoista, joilla he voivat saada apua

Ne, jotka etsivät tapoja auttaa rakkaansa, haluavat aloittaa oppimalla enemmän päihteiden väärinkäytöstä. Tähän tulisi sisältyä miten päihteiden väärinkäytöt voivat kehittyä, mitä tarkoittaa riippuvuus aineesta ja erilaiset nykyään saatavilla olevat hoitomenetelmät. Lisätietoja näistä esineistä voi antaa henkilölle mahdollisuuden Apua päihdeongelmaan, koska hänellä on parempi käsitys rakkaansa kanssa tapahtuvasta.

Keskustele heidän kanssaan ongelmasta

Seuraava askel on puhua rakkaansa kanssa siitä, mitä tapahtuu. Vaikka heillä olisi vain epäilyksiä, on mahdollista puhua rakkaansa kanssa siitä, mitä heidän mielestään tapahtuu. Tänä aikana on tärkeää olla mahdollisimman tukeva. Tilanteesta riippuen voi olla hyödyllistä interventio. Tällä tavoin koko perheellä on mahdollisuus rohkaista rakkaansa saamaan apua.

Työskentele heidän kanssaan löytääksesi oikea ohjelma

Kun rakastettusi on suostunut etsimään hoitoa riippuvuutensa vuoksi, on hyvä idea alkaa tutkia tänään saatavilla olevia hoito-ohjelmia. Vaihtoehtoja on monia, joten on paljon tutkittava ennen päätöksentekoa. Henkilö voi haluta valita ohjelman sukupuolensa, riippuvuutensa, uskontonsa tai muun näkökohdan perusteella. Niin tekemällä heidät voivat olla ympäröimänä muut, jotka tietävät tarkalleen mitä he käyvät läpi ja voivat auttaa heitä.

Tuki heille palautumisen kautta

Toipuminen ei tapahdu yön yli. Jopa hoidon päättymisen jälkeen henkilö on edelleen toipumassa. Ne, jotka haluavat auttaa rakkaansa, kun he paranevat päihteiden väärinkäytöstä, haluavat oppia lisää erilaisista tavoista tarjota tukea. Tällä tavoin he voivat auttaa rakastettuaan ylittämättä linjan salliakseen riippuvuuden, mikä voisi estää toipumisprosessia. Tuen tarjoamiseen on monia eri tapoja, jopa etäisyydeltä.

Jos rakkaasi kärsii riippuvuudesta ja haluat auttaa häntä, noudata tässä lueteltuja perusvaiheita. Tämä antaa sinulle paremman kuvan siitä, mitä he käyvät läpi, heille avoimista vaihtoehdoista ja tuesta, jota he tarvitsevat koko palautumisen ajan. Kun olet valmis, voit puhua heidän kanssaan palautusprosessista, hoitovaihtoehdoista, joita he ehkä haluavat tutkia, ja muusta. Tämä voi auttaa heitä hakemaan apua päihteiden väärinkäyttöongelmaansa ja aloittamaan paranemisen nyt.

By Admin